Visible mending: Sådan reparerer du dit tøj med hjemmelavede lapper

I de her to videoer kan du se, hvordan du laver dine egne lapper og reparerer hullerne i dit tøj. Disse vejledninger er perfekte for dig, der ønsker at give dit yndlingstøj nyt liv og samtidig reducere spild ved at reparere i stedet for at smide ud.

 

 

Jeg bruger fleecestof, da det ikke trevler i kanten, hvilket gør det nemt at arbejde med og sikrer et pænt og holdbart resultat. I videoerne har jeg valgt at bruge fleece af polyester, da det var det materiale, jeg havde til rådighed. Polyesterfleece er praktisk, fordi det er billigt og let at finde i mange farver og mønstre.

Men hvis jeg havde haft muligheden, ville jeg helst have brugt uldfleece. Uldfleece er naturligt, åndbart og lækkert materiale, hvilket gør det til et ideelt valg for mange reparationer. Desværre var det ikke lige så let at finde uldfleece, som jeg havde håbet.

Hvis du kender et sted, hvor jeg kan købe uldfleece, må du meget gerne sige til! Jeg er altid på udkig efter gode forhandlere og vil sætte stor pris på din hjælp 😊.

 

 

Jeg håber, du finder videoerne nyttige og bliver inspireret til selv at reparere og opgradere dit tøj. God fornøjelse med dine projekter!

Hvis du vil vide mere om nyttige broderisting og broderitips, så kig nærmere på mine e-bøger her

Tilbage til blog