Konsulentydelser

Jeg hjælper virksomheder med kreative inputs og realistiske løsninger til, hvordan man kan mindske tekstilspild i forbindelse med blandt andet produktion, og hvordan dette kan inkluderes i virksomhedens eksterne kommunikation.

 

Står din tekstilvirksomhed også overfor udfordringer og kommende omstilling ift. lovgivningen i EU's strategi for bæredygtige tekstiler. Så kan jeg hjælpe.

Det kan være tekstilvirksomheder, der gerne vil bruge deres deadstock-tekstiler, tilbyde reparationsservice, upcycle 2. sorteringsvarer eller dele viden om, hvordan man som forbruger passer bedst på sine tekstiler.

Mine ydelser som tekstilkonsulent omfatter blandt andet praktiske løsninger til at håndtere tekstilspild, herunder genbrug, genanvendelse og upcycling af materialer.

Ved at integrere disse løsninger i mine kunders forretningsmodeller via interne workshops, in-store events, strategioplæg og kommunikationsplaner, hjælper jeg med at reducere affaldsmængden og fremme en tilgang, hvor alle ressourcer bliver brugt både i tekstilproduktion og forbruget af tekstiler.

Jeg skræddersyr løsningen til den enkelte virksomhed, og skaber gerne kontakt til samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at få projektet udført.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at reducere tekstilspild, så ræk gerne ud på hej@annakjaervoss.dk.