Opdag de 4 bedste bøger om visible mending og broderi: En guide til kreativ tøjreparation

Blogindlægget indholder reklamelinks.
Ønsker du at udforske kunsten at reparere og forny dit tøj gennem broderi og visible mending? Lad mig præsentere fire fantastiske bøger, som har inspireret mig og mange andre til at dykke ned i denne kreative verden.

 

Lille Klode - En introduktion til broderi og visible mending af Natasja Hjerrild Rosenquist:

Denne bog er den perfekte start for enhver, der ønsker at forvandle deres tøj med broderi og visible mending. Rosenquist fører læseren igennem enkelte og inspirerende trin, der gør det nemt at komme i gang med denne reparationsteknik.

Find bogen her

 

Visible mending - Reparér, forny og genbrug dit yndlingstøj af Arounna Khounnoraj:

Khounnoraj præsenterer en bred tilgang til tøjreparation i denne bog. Med fokus på alt fra lappeteknikker til broderi og tekstiltryk, giver hun læseren værdifulde værktøjer til at forvandle slidte stykker tøj til unikke kunstværker.

Find bogen her

 

Mend! - A Refashioning Manual and Manifesto af Kate Sekules:

Sekules tager læseren med på en historisk rejse gennem tekstil- og tøjreparation i denne inspirerende bog. Med både dybdegående historiefortælling og praktiske vejledninger giver hun læseren alt, hvad der er brug for at vide for at forvandle gamle stykker tøj til moderne mesterværker.

Find bogen her

 

Darning - Repair Make Mend af Hikaru Noguchi:

Noguchis bog dykker ned i de mere klassiske teknikker til tøjreparation. Med fokus på darning og andre traditionelle metoder, giver hun læseren et solidt fundament inden for tekstilreparation.

Find bogen her

 

Disse fire bøger udgør en værdifuld ressource for enhver, der ønsker at udforske verdenen af broderi og synlig lapning. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for emnet, vil disse bøger inspirere dig til at skabe og reparere med kærlighed og kreativitet.

Tilbage til blog