Farvel til Klimamusen

Farvel til Klimamusen 💔

Det er slet ikke så dramatisk, som det lyder, men fra idag vil du finde mig under mit borgerlige navn, Anna Kjær Voss.

Til maj har jeg haft min Instagramprofil i 7 år, og fra starten delte jeg indhold om bæredygtig hverdag og livsstil. Alt fra affaldssortering og madspild til rejser, jul og tøj. Jeg delte, alt jeg stødte på i min søgen på at gøre mit eget liv mere bæredygtigt.

De seneste par år har især visible mending, tøj og tekstilspild fanget min interesse - og det tilfredsstiller både min store hang til håndarbejde og mit umættelige behov for hele tiden at blive klogere på emnet.

Nu har jeg taget et valg om hovedsageligt at fokusere på tekstiler og de problemstillinger (og muligheder), de fører med dig, og derfor er det også et farvel til Klimamusen.

Med Anna Kjær Voss vil jeg ikke bare dyrke broderiet og holde workshop og foredrag, men også via mit arbejde som tekstilkonsulent hjælpe virksomheder.

Vores klode er nemlig overfyldt af tøj, og min mission er, at vi sammen skal finde løsninger på at minimere tekstilspild.

Tak fordi du følger med,
Anna
Tilbage til blog